(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Invitació a la presentació del llibre de Pascual Serrano

17.05.2016

cartelULTIMO

La Unió de Periodistes Valencians us convida a la presentació del llibre de Pascual Serrano, ‘Medios democráticos: una revolución pendiente en la comunicación’.

Una de les revolucions més significatives que s’està donant en els països progressistes d’Amèrica Llatina és la de la comunicació. Mentre els grans mitjans s’han convertit allí en agents d’intervenció política i en alguns casos de desestabilització, els governs de Veneçuela, Argentina, Bolívia o Equador, entre uns altres, amb el suport de grans sectors populars, han començat a prendre iniciatives sense precedents. Acusats per les potències occidentals i els grans grups mediàtics d’atemptar contra la llibertat d’expressió, nosaltres anem a conéixer exactament què està succeint, la qual cosa pot ajudar al fet que a Espanya es comence a discutir sobre l’assumpte i obrir les portes a una vertadera democratització de la informació.

Pascual Serrano (València, 1964) va començar a treballar en mitjans tradicionals fins que va decidir donar el salt als alternatius i va fundar en 1996, amb un grup de professionals la publicació electrònica RebeliónEntre 2006 i 2007 va ser assessor editorial de Telesur, un canal de televisió multinacional que aspira a ser un model comunicatiu contraposat als mitjans tradicionals.
La seua denúncia dels mètodes d’informacions dels grans conglomerats mediàtics s’ha reflectit en llibres com ‘Desinformación. Cómo los medios ocultan el mundo‘ (2009) o ‘La prensa ha muerto. ¡Viva la prensa!’ (2014)”. També és autor de  Traficantes de información. La historia oculta de los grupos de comunicación españoles (2012), una obra de referència per a conèixer l’entramat informatiu nacional. En l’actualitat és director de la col·lecció Libros a Fondo (Akal) i és membre del Consell Editorial de El Jueves.

L’acte, que comptarà amb l’assistència de l’autor, estarà presentat pel nostre company i periodista associat, Miquel Ramos.

El llibre es podrà comprar en l’esdeveniment. L’autor signarà els exemplars una vegada finalitzada la presentació.

ACTE: Presentació llibre de Pascual Serrano, ‘Medios democráticos: una revolución pendiente en la comunicación’.

LLOC: Col·legi Major Rector Peset (Sala de la Muralla)

DIA: 27 de maig

HORA: 19.30 h