(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians col·labora amb COCEMFE CV


09.06.2016

Els representants de COCEMFE CV van rebre ahir la visita del president de la Unió de Periodistes, Sergi Pitarch, amb motiu de la col·laboració establida entre ambdues entitats per a fomentar la informació sobre discapacitat. Aquesta visita ha tingut lloc en el marc de la celebració de l’Assemblea General de l’ONG que commemorarà el seu 25 aniversari els pròxims mesos.

Pitarch ha explicat els motius pels quals la nostra organització professional va decidir mostrar el seu suport a la labor de COCEMFE CV en general, i, especialment, a la revista digital que edita, ‘En marcha Comunitat Valenciana’. En aquest sentit, ha assenyalat el seu interés per ser l’única publicació especialitzada en discapacitat a la Comunitat Valenciana i ha animat als presents a seguir amb la tasca de defensar els drets de les persones amb discapacitat, la qual cosa ha considerat “una causa justa”.

Per la seua banda, Javier Segura, president de COCEMFE CV, ha subratllat el paper dels mitjans de comunicació en la difusió de la informació sobre discapacitat: “És important anar de la mà a l’hora d’explicar la realitat de les persones amb discapacitat, amb valentia i independència. I la funció dels mitjans en els últims anys ha sigut determinant per a mostrar una situació molt dura del sector que ha portat a canvis socials”, ha conclòs.