(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians recorda a la CVMC la necessitat de construir un model de televisió i ràdio en valencià i amb igualtat d’oportunitats per als futurs treballadors de l’ens

23.01.2017

 

València, 12 d’abril de 2017. La Unió de Periodistes Valencians, organització majoritària de professionals de la comunicació en el territori valencià, es mostra expectant i vigilant sobre el procés de la nova ràdio i televisió autonòmica, un ens en què la nostra organització va participar activament aportant un informe, aprovat per majoria en assemblea, el qual després ha sigut base per l’elaboració del nou model de l’ens autonòmic.

Arran de l’aprovació dels barems de mèrits per part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per l’accés a la borsa de treball de la nova radiotelevisió pública, la Unió de Periodistes Valencians manifesta:

  1. La plantilla de la nova corporació valenciana de mitjans públics hauria de constituir-se a partir d’un procés de selecció públic i obert que garantisca l’adequació del perfil dels contractats a les necessitats professionals de l’entitat pública.

  2. Tenint en compte l’experiència professional dels extreballadors, que ja venia contemplada en el nostre informe, exigim que els barems garantisquen la igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir a la borsa de treball, de forma que les persones participants en el procés de selecció tinguen garantit el seu dret d’accés a un lloc de treball públic en igualtat de condicions.

  3. La Unió de Periodistes, com a col·lectiu, i els nostres socis, a títol individual, es reserven el dret a impugnar el procés si no es respecta la igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir a una empresa vinculada a l’administració pública.

Comissió Executiva

Unió de Periodistes Valencians

#senseperiodistesnohihaperiodisme

#senseperiodismenohihademocràcia

#PerUnsMitjansPúblicsEnValencià