(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Convocatòria assemblea ordinària i extraordinària dissabte 25 de febrer de 2017

07.02.2017
València a 25 de gener de 2017

Benvolgut/da company/a:

La Unió de Periodistes Valencians celebrarà el 25 de febrer de 2017 la seua ASSEMBLEA ORDINÀRIA i una altra d’EXTRAORDINÀRIA per a l’elecció de la nova Comissió Executiva. 

La reunió tindrà lloc al Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset (Pl. Del Forn de Sant Nicolau, 4 de València) a les 10’30 hores en primera convocatòria i, en el seu cas, mitja hora més tard en segona convocatòria.

L’ordre del dia de l’Assemblea Ordinària serà:

1.- Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior (27/02/2016).

2.- Informe de gestió anual de la Unió de Periodistes Valencians.

3.- Aprovació i liquidació dels pressupostos de 2016 i proposta de pressupostos per al 2017.

En aquest apartat aprovarem el lliurament de l’1% del pressupost de la Unió (500€) al projecte solidari/ONG que estiga única i exclussivament relacionat amb els mitjans de comunicació. Envieu les propostes per correu a  administracio@unioperiodistes.org fins al 22 de febrer o porteu-les en mà a la seu. El dia de l’assemblea s’ha de portar la documentació informativa del projecte que es vol defensar. Es desestimarà la proposta per no assistència a l’assemblea. 

4.- Premis Llibertat d’Expressió 2017

Els guardonats es votaran a l’assemblea entre les candidatures presentades i argumentades pels associats. Es desestimarà la proposta per no assistència a l’assemblea.  Acudiu i presenteu les vostres propostes.

5.- Precs i Preguntes

En finalitzar l’ordre del dia de l’Assemblea Ordinària se celebrarà l’Assemblea Extraodinària amb un únic punt de l’ordre del dia: 

1.- Elecció de la Comissió Executiva (2017-2021) 

L’elecció de la nova Comissió Executiva es realitzarà segons les normes electorals que estableix l’article 21 dels estatuts de la Unió de Periodistes Valencians.

Si no pots assistir, te recordem que pots delegar per escrit el teu vot (incloguent fotocòpia del DNI), segons s’estableix a l’article 17 dels nostres estatuts. Cada associat no podrà portar més de 2 vots delegats.

REQUISITS PER A LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES 

En cas de tenir algún dubte sobre el procés electoral envieu un correu a unioperiodistes@unioperiodistes.org    i/o telefoneu al 96 392 09 68

Si no pots acudir i vols delegar el vot envia correu a:  administracio@unioperiodistes.org  i te facilitarem el full.

València a 25 de gener de 2017

Comissió Executiva

Unió de Periodistes Valencians