(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Ajornem el taller de redacció bàsica per a fotoperiodistes

16.02.2022

El taller s’ajorna per a una data posterior encara per determinar. Us avisarem amb temps quan tornem a programar-ho i a obrir el termini d’inscripcions.

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dissabte 26 de febrer una formació que té com a objectiu facilitar als i les fotoperiodistes eines pràctiques de redacció periodística. El curs es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 9 a 14 hores hores, i l’impartirà la periodista Natalia Ponce. Les places són limitades.

El curs es realitzarà en una sessió presencial de 5 hores.

PROGRAMA
1. El ritme narratiu: la noticia, el reportatge, la crònica, l’entrevista,etc.
2. La noticia
– Parts de la notícia
– Titulació
– Cos de la notícia
3. Altres gèneres periodístics
4. Pràctica

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 17 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

NATALIA PONCE
Periodista especialitzada en màrqueting digital. Va estudiar Periodisme en la Universitat de València així com el Màster en Continguts i Formats Audiovisuals. Va iniciar la seua trajectòria en periodisme radiofònic i esportiu, per a posteriorment dedicar-se al màrqueting online. Compta amb un Curs superior de Community Manager i Màrqueting On Line i en els últims anys s’ha especialitzat en l’assessorament en serveis de gestió de xarxes socials, gestió de continguts i blogging, newsletters i estratègia digital. Guanyadora de la VII Beca d’investigació periodística Emili Gisbert “Crisi del sector de la comunicació a la Comunitat Valenciana (2017-2020)”, en l’actualitat és doctoranda en comunicació corporativa en la Universitat de València.