(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

L’assemblea de la Unió de Periodistes Valencians aprova impugnar la futura convocatòria de la borsa de treball de periodistes d”à.’

10.06.2017

 

La Unió de Periodistes Valencians reunida en assemblea extraordinària, com associació majoritària de professionals de la informació en el territori valencià, ha decidit amb 84 vots a favor, 12 en contra i 3 abstencions, impugnar la futura convocatòria de la borsa de treball provisional per a l’accés dels periodistes a la nova radiotelevisió pública valenciana ‘à.’.

L’assemblea de socis i sòcies de la Unió de Periodistes considera que el barem de mèrits negociat pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) amb els sindicats vulnera el principi d’igualtat i tanca la porta en la pràctica al conjunt de periodistes que no han estat antics treballadors de RTVV.

En tant que una de les seues finalitats és la defensa dels interessos i els drets de tots els seus associats, la Unió de Periodistes Valencians lamenta no haver pogut ser escoltada en la negociació d’un barem que, tot i respectant la preferència dels ex treballadors de RTVV, haguera reconegut adequadament l’experiència professional de tots els periodistes.