CONCESSIÓ II BEQUES DE PERIODISME D’INVESTIGACIÓ JOSEP TORRENT

Reunits a València, el 12 de juny de 2018, el jurat de les Beques Josep Torrent format per: Cristina
Medina (periodista de la Cadena Ser Elx), Pedro Valero (membre de l’executiva de la Unió de
Periodistes Valencians i periodista de Levante-EMV), María Teresa Mercado (CEU-San Pablo), Guillermo López García (professor titular de periodisme de la UV) i Lola Bañón (Fundació Assemblea de Ciutadans i Ciutadanes del Mediterrani) ha concedit les segones beques de Periodisme d’Investigació Josep Torrent a:

  • SERGI CASTILLO I PRATS
  • MIRIAM GÓMEZ BLANES
  • SERGI PITARCH SÁNCHEZ
  • MAR VIVÓ JIMÉNEZ

El Termini per a lliurar el treball d’investigació conclourà l’1 d’octubre de 2018.

Aquestes beques són fruit d’un conveni signat entre la Diputació de València i la Unió de Periodistes Valencians per a investigar fets relacionats amb la Comunitat Valenciana, i que donaran com a resultat l’edició dels quatre treballs periodístics guanyadors que formaran part del conjunt de llibres que integren la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació (IAM-CeVEI).

Gràcies a la resta de participants per enviar les seues propostes.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt