(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Nous cursos de valencià a la seu 2018-2019

19.09.2018

Cal estar associat/da a la Unió de Periodistes Valencians.

OBJECTIUS

Preparació específica per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i de la EOI: Grau Mitjà – C1, Grau Superior – C2 i Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

METODOLOGIA

Grups reduïts (màx. 4-6 estudiants) per garantir una atenció personalitzada als alumnes i la pràctica intensiva de la llengua.

HORARIS

Dilluns, dimecres i dijous de matí (consultar vesprades). S’impartiran els tres nivells els tres dies, a hores distintes segons la demanda i segons com aconseguisca la mestra quadrar els grups i ajustar-se al màxim a les hores disponibles de cadascú de vosaltres.

La professora acordarà amb l’alumnat l’horari que millor s’adapte a tots/es.

Les classes són presencials a la seu de la Unió de Periodistes Valencians (plaça del Forn de Sant Nicolau, núm. 6, 46001, València).

Els interessats/des contacteu per WhatsApp amb la professora (616 336 045), ja que la intenció és formar els grups i començar les classes com més aviat millor per a començar a preparar els exàmens.