(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Premis Llibertat d’Expressió 2017

20.04.2017

Benvolgut/da associat/da:

La Unió de Periodistes Valencians té el plaer de convidar-te al lliurament de la 36 edició dels PREMIS LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ 2017

L’acte de lliurament dels Premis se celebrarà el dimecres 3 de maig, Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, a les 12’00 hores, al Paranimf del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (c/ La Nau, 2 de València)

Enguany, la Unió de Periodistes Valencians distingirà amb aquest guardó a:

Els i les periodistes i fotoperiodistes egipcis/es que han patit una persecució i un intent de ser silenciats per les autoritats egípcies després del colp d’estat militar d’Abdelfatah al Sisi. En representació de tots/es els i les companys/es recollirà el premi Belal Darder, fotoperiodista egipci condemnat a 15 anys de presó per cobrir l’agitació política que es va viure als carrers d’Egipte després del colp d’estat de juliol de 2013. Les seues fotografies van aparéixer en moltes agències de notícies com a AP, Xinhua i l’Agència Anadolu. També ha escrit articles sobre religió, drets de la dona i la societat egípcia.

La Plataforma en Defensa de la Libertad de Información per la seua tasca contra les retallades de drets fonamentals com el de la llibertat d’expressió. La Plataforma en Defensa de la Libertad de Información (PDLI) sorgeix per la preocupació d’un grup d’organitzacions i persones de l’àmbit jurídic, del periodisme i dels moviments socials davant les amenaces als drets de llibertat d’informació i d’expressió a Espanya. La presidenta de la PDLI, Virginia P. Alonso, vindrà a recollir el guardó.

L’acte estarà presentat per la nostra companya associada Yolanda Álvarez, Premi Llibertat d’Expressió 2015, que actualment desenvolupa la seua tasca periodística a TVE com a redactora del programa En Portada.

L’acte compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la U.V.

Us esperem a tots!