(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Un desdejuni mediàtic per a afrontar informativament les noves realitats del VIH i la Salut Sexual

07.11.2019

El Comité Antisida de València i la Coordinadora d’Associacions de VIH i Sida a la Comunitat Valenciana, CALCSICOVA, amb la col·laboració de la Unió de Periodistes Valencians organitzen el pròxim 26 de novembre un desdejuni informatiu amb mitjans de comunicació en el Col·legi Major Rector Peset de la UV.

La trobada, emmarcada en la European Testing Week i el Dia Mundial d’acció enfront del VIH i Sida (1 de desembre), pretén ser un canalitzador de les demandes de les entitats socials especialitzades en salut sexual relacionades amb el tractament informatiu que es fa de les persones amb el VIH en l’actualitat.

El desdejuni mediàtic comptarà amb la intervenció de la periodista i sexòloga establida a Barcelona, Belinda Hernández, com una de les comunicadores amb més experiència en la formulació d’estratègies contra l’estigma del VIH perpetuat en els mitjans de comunicació.

El desdejuni amb professionals de la comunicació és una activitat dins de laCampanya Me Incluyo, contra la discriminació de les persones amb VIH, del Comité Antisida de València. Una proposta subvencionada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Confirma la teua assistència en el següent enllaç:

Més informació o dubtes:
Pilar Devesa: 664 258 224

comunicacion@comiteantisidavalencia.org / @ComiteVLC