(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Jornada sobre Igualtat de Gènere del Cicle ‘La Comunicació en Clau de Drets’

11.11.2019

Aquest projecte, en el qual participa la Unió de Periodistes Valencians, té com a objectiu fomentar la comunicació com a mitjà de transformació social pel seu potencial de generar opinió, interés i fins i tot posicionament de la ciutadania al voltant de grans temes que afecten la humanitat. Pretén promoure una comunicació compromesa que situe en el centre de la notícia a les persones més vulnerables, que aprofundisca en els temes i partisca d’uns principis ètics, a través de la reflexió i construcció d’estratègies de comunicació en clau de drets.

Cicle de diàlegs
Durant l’últim trimestre de 2019 i gener de 2020 es realitzaran 4 jornades de reflexió i treball col·lectiu per reivindicar una comunicació compromesa, que assumisca el seu rol i fomente una ciutadania global que done suport als països del Sud i als col·lectius en risc d’exclusió des del coneixement i el compromís que això comporta.

Lasegona jornada tractarà sobre‘Igualtat de Gènere’.
Tindrà lloc el 20 de novembre a les 17 hores en la Fundación Caja Mediterráneo Alicante (Avinguda Dr. Gadea, 1).

Participen:
– Cristina Antoñanzas – Vicesecretària General d’UGT-PV i membre del Comité de Dones de la Confederació Sindical Internacional.
– Violeta Tena – Vicepresidenta segona de la Unió de Periodistes Valencians i membre de les Beatrius, xarxa de professionals per un periodisme feminista.
– Irene Segura – Responsable de Gènere en Solidaritat Internacional País Valencià.

Cal inscripció en aquest ENLLAÇ

INFORMACIÓ COMPLETA ACÍ