Jornada sobre Igualtat de Gènere del Cicle ‘La Comunicació en Clau de Drets’

 

Aquest projecte, en el qual participa la Unió de Periodistes Valencians, té com a objectiu fomentar la comunicació com a mitjà de transformació social pel seu potencial de generar opinió, interés i fins i tot posicionament de la ciutadania al voltant de grans temes que afecten la humanitat. Pretén promoure una comunicació compromesa que situe en el centre de la notícia a les persones més vulnerables, que aprofundisca en els temes i partisca d’uns principis ètics, a través de la reflexió i construcció d’estratègies de comunicació en clau de drets.

Cicle de diàlegs
Durant l’últim trimestre de 2019 i gener de 2020 es realitzaran 4 jornades de reflexió i treball col·lectiu per reivindicar una comunicació compromesa, que assumisca el seu rol i fomente una ciutadania global que done suport als països del Sud i als col·lectius en risc d’exclusió des del coneixement i el compromís que això comporta.

La segona jornada tractarà sobre ‘Igualtat de Gènere’.
Tindrà lloc el 20 de novembre a les 17 hores en la Fundación Caja Mediterráneo Alicante (Avinguda Dr. Gadea, 1).

Participen:
– Cristina Antoñanzas – Vicesecretària General d’UGT-PV i membre del Comité de Dones de la Confederació Sindical Internacional.
– Violeta Tena – Vicepresidenta segona de la Unió de Periodistes Valencians i membre de les Beatrius, xarxa de professionals per un periodisme feminista.
– Irene Segura – Responsable de Gènere en Solidaritat Internacional País Valencià.

Cal inscripció en aquest ENLLAÇ

INFORMACIÓ COMPLETA ACÍ

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt