(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Com formar part de la llista de difusió de whatsapp de la Unió

20.01.2020

Benvolguts/des associats/des,
us informem que des de la Unió de Periodistes Valencians habilitarem en uns dies una llista de difusió de whatsapp per enviar-vos les notícies més rellevants en relació amb la nostra professió (beques, formació, dates d’assemblees, acords importants, esdeveniments…).
És totalment voluntari formar part d’aquesta llista de difusió, així com donar-vos de baixa en el moment que ho considereu.

Hem enviat un butlletí per explicar-vos el procediment. Consulteu-ho en el vostre correu electrònic.

Per tal d’incloure el vostre mòbil en la llista haureu d’enviar un e-mail a: administracio@unioperiodistes.org amb la següent informació:

– Nom i cognoms
– Número de mòbil
– Número d’associat/da
– Done el consentiment per a incloure el meu número en la llista de difusió de la Unió.

Una vegada rebut el correu us indicarem els passos a seguir.

Finalment informar-te que les dades facilitades al correu seran tractats per UPV sent les mateixes necessàries per a gestionar la sol·licitud d’ingrés i participació en la llista de distribució en Whatsapp. No es preveuen cessions a tercers aliens. La legitimació per al tractament es basa en la sol·licitud remesa. Drets: Podràs accedir, rectificar i suprimir les dades facilitades, així com exercir altres drets, tal com s’explica en la informació addicional que podràs veure en la Web. També podràs revocar el consentiment en qualsevol moment al correu indicat.

Esperem que aquest nou servici que utilitzarem amb mesura us siga d’utilitat.

Salutacions
Comissió Executiva