(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concessió VI edició de la Beca Emili Gisbert

15.04.2020

Reunits a València, el 10 d’abril de 2020, el jurat format pels membres de la Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians ha concedit la sisena beca d’investigació periodística Emili Gisbert a l’associada:

ANA MARIA IOANAS

La resta de candidats/es que s’han presentat a la beca Emili Gisbert passen a formar part d’una borsa de becaris. En cas que la persona triada no poguera realitzar el treball, s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris. L’ordre de la borsa és el següent: 1a Clara Borja, 2a Elena Belenguer, 3a Cristina Martínez, 4a Alba Veryser i 5é Gonzalo Gayo.

Proposta 2020:
La Unió de Periodistes Valencians convoca la VI edició de la beca Emili Gisbert amb l’objectiu de realitzar un estudi del sostre de vidre en el sector del periodisme i fotoperiodisme valencià

Objectiu: el que es pretén és, en primer lloc, radiografiar l’estat de la qüestió en les principals redaccions dels mitjans (quina és la proporció d’homes i dones; quin és el percentatge de dones en cadascun dels graons de responsabilitat; quin és el perfil majoritari entre les dones amb responsabilitats…). En segon lloc, l’estudi comptarà amb una part qualitativa, on a través d’un seguit d’entrevistes s’abordarà la qüestió amb dones que treballen en el sector.