(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Descomptes en reparació d’ordinadors Apple

28.10.2020

Dades de contacte:
Mac o PC Servicio Técnico Valencia 2011 S.L. , C/ Cadiz, 88, 46006 Valencia.
Telèfon: 963 810 440 / 688 990 440
Email: info@macopc.es
Web: https://www.macopc.es/

Companys/es sabem que molts/es de vosaltres teniu un equip Mac per a treballar, equips que es queden desfasats o que la tenda Apple no pot reparar, etc.

Hem trobat un servici tècnic que vol col·laborar amb la Unió de Periodistes Valencians i oferir els seus avantatges als i les nostres associades.

Els tècnics de Mac o PC són especialistes en reparació d’ordinadors de la marca Apple, així com en ampliacions i millores de rendiment, especialment per a equips que la marca considera antics (vintage). Prolonguen la vida dels Mac.

També reparen l’electrònica. Davant d’una avaria de placa base o targeta gràfica, en comptes de canviar la peça aconsegueixen reparar-la substituint els components de l’electrònica danyats, minimitzant la despesa per part del client.

Ens ofereixen 3 avantatges:

1. No cobren pel diagnòstic. Servici de cita prèvia i reparació en 24h.
2. En el cas en què no aconseguiren reparar l’ordinador, tampoc cobren res.
3. 10% de descompte per als associats/des a la Unió en reparacions d’ordinadors Apple (presentant el carnet de la Unió).

Us deixem un enllaç a un vídeo promocional que han fet recentment i en el qual expliquen la seua filosofia empresarial, compromesos amb el medi ambient i l’economia circular: https://youtu.be/MBuc0mEFY_4