(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Formació online de Canva

29.10.2020

Inscripcions: administracio@unioperiodistes.org

El termini d’inscripció s’obrirà divendres 30 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places.

La Unió de Periodistes Valencians organitza un taller online de Canva els dies 10 i 12 de novembre. El taller es realitzarà online, de 16 a 17:30 hores amb la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés. Les places són limitades.

Canva és una eina feta per dissenyadors gràfics però tan fàcil d’usar que qualsevol persona sense aquests coneixements específics pot generar post efectistes i atractius. I aquest és l’objectiu del curs.

El taller serà online però tindrà un alt component pràctic, ja que es plantejaran diferents dissenys que cadascú podrà elaborar al seu ordinador. Abordarem des de com crear un compte, explorarem la interface de l’app i la quantitat de recursos que tenim al nostre abast, nocions bàsiques de disseny, com implementar la nostra paleta de colors a l’app, repassarem comptes a IG i recursos per a usar com a font d’inspiració i aprendrem a fer un carrusel de continguts amb continuïtat.

El taller es donarà en dues sessions.

– Dimarts 10 de novembre: de 16:00 a 17:30 hores
– Dijous 12 de novembre: de 16:00 a 17:30 hores

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 50 euros per a no associats/des. Les places són limitades per poder atendre bé a tot l’alumnat i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà demà divendres 30 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

CAROLINA SELLÉS. 
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.