(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La pandèmia vista amb els ulls (i la càmera) dels fotoperiodistes

16.12.2020

Data: del 15 al 29 de desembre de 2020
Lloc: plaça de Manises de València

 

 

 

Carrers ocupats per esbarts d’ocells; UCI’s repletes de persones que tracten de combatre a l’enemic inesperat de la COVID-19; agents de seguretat i ciutadans que aplaudixen a sanitaris descompostos en la seua lluita contra la pandèmia… Són algunes de les imatges que resumeixen un any complicat i que formen part de l’exposició ‘2020 L’Any de la pandèmia en la mirada del fotoperiodista’, amb la qual la Diputació de València pretén visibilitzar i posar en valor el treball d’aquests/es professionals, la majoria membres de la Unió de Periodistes, que han sigut testimoni directe de les conseqüències d’una crisi sanitària sense precedents.

La plaça Manises acull fins al 29 de desembre aquesta mostra que pretén ser un humil homenatge a aquest col·lectiu “que ha romàs en primera línia en els moments més crus de la pandèmia, igual que altres col·lectius dels quals hem reconegut justament la seua dedicació i valentia”, va explicar el president de la corporació provincial, Toni Gaspar.

Fernando Bustamante, José Cuéllar, Kai Försterling, Juan Carlos Cárdenas, Biel Aliño… De Mónica Torres a Rober Solsona, passant per Manu Bruque, Eva Máñez, Kike Taberner i Txema Rodríguez. No falten Germán Caballero, Irene Marsilla, Jesús Signes i Miguel Lorenzo, al costat de Mikel Ponce, Ana Escobar i José Jordán. Fotoperiodistes d’agències, mitjans i freelance entre els quals també es troben Alberto Iranzo, del diari As; el gandiense Álex Oltra i altres professionals del sector com Carme Ripollés, Daniel Duart, César González i Vicente Rupérez, cadascú amb la seua particular mirada de la pandèmia.