(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Formació online de Canva, nivell intermedi-avançat

29.04.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dijous 5 de maig a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza un taller online de Canva els dies 16 i 18 de maig. El taller es realitzarà online, de 16 a 19 hores, amb la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés. Les places són limitades.

L’objectiu d’aquest curs és aprendre a usar l’aplicació de Canva per a crear dissenys efectistes i atractius per a xarxes socials, cartelleria o màrqueting de la nostra empresa. El taller és eminentment pràctic. També es veurà l’app mòbil i aprendrem a nomenar i guardar arxius, a retocar fotos, ficar efectes als rètols i lletres, canviar de font i grandària de lletra, ordenar capes, adaptar dissenys a diferents mesures, descarregar dissenys…

El taller es donarà en dues sessions.

– Dilluns 16 de maig: de 16 a 19 hores
– Dimecres 18 de maig: de 16 a 19 hores

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 50 euros per a no associats/des. Les places són limitades per poder atendre bé a tot l’alumnat i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 5 de maig a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

CAROLINA SELLÉS. 
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.