(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concessió V Beques Josep Torrent

17.10.2022

El jurat de les V Beques Josep Torrent format per: Violeta Tena Barreda (vicepresidenta segona de la Unió de Periodistes Valencians i periodista de El Temps), Guillermo López García (professor titular de Periodisme de la UV i director de la col·lecció “Periodisme” de la Institució Alfons el Magnànim) i Lucas Marco Sánchez (guanyador d’una de les beques de la primera edició i periodista de eldiariocv.es) ha decidit per unanimitat que la Beca Josep Torrent de 2022 s’atorgue a Sergi Moyano per la seua proposta d’investigació ‘Operació Apolo. El segrest de Luis Suñer a mans d’ETA’.

El jurat valora l’originalitat i la solvència d’una proposta que trau a la llum un testimoni fins ara desconegut entorn del segrest d’aquest empresari valencià a mans d’ETA Político-Militar.

Igualment, el jurat vol destacar l’alt nivell de les propostes presentades aquest any pels altres cinc candidats i candidates.