(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs d’introducció al doblatge

02.04.2024

El termini d’inscripció s’obrirà el dijous 4 d’abril a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 15, 17 i 19 d’abril el curs ‘Introducció al Doblatge’ que impartirà Rafa Nácher. Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc a l’estudi situat en (Carrer cantant Maria Ros, 16. 46017 València) en horari de 16:30 a 19:30 hores durant les tres sessions.

En aquest curs aprendrem els fonaments bàsics del doblatge per a poder aplicar en projectes de tota índole com a llargmetratges, sèries d’animació, documentals, produccions musicals, programes de TV i sonoritzacions d’espots, publicitat, videojocs i vídeos publicitaris, segons les necessitats i característiques que demanden els clients, productores i distribuïdores del sector audiovisual.

Està repartit en les següents matèries:

  • Doblatge d’animació.
  • Improvisació per a ambients.
  • Doblatge de tv i cinema.
  • Doblatge de documentals i docu reality.
  • Locució publicitària.
  • Tècnica vocal.
  • Interpretació.

El professorat està format sempre per actors, actrius i directors/es professionals de doblatge en actiu. En aquest cas l’encarregat del curs serà: Rafa Nácher.

El preu del curs és de 25 euros per a associats/des i de 125 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 4 d’abril a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.