(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs online sobre copywriting i identitat verbal

11.11.2022

El termini d’inscripció comença el divendres 11 de novembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

Dijous 24 de novembre, de 16 a 19 hores, organitzem un curs telemàtic de Copywriting i Identitat Verbal impartit per la periodista Alba Costa.

El copywriting és una tècnica d’escriptura persuasiva que permet al redactor connectar amb l’audiència i aconseguir que aquesta realitze una determinada acció.

Durant el curs, dirigit a periodistes i redactors, l’alumnat aprendrà a:
– Definir al seu públic objectiu i adaptar el missatge al moment del procés de compra en el qual es trobe.
– Formular una proposta de valor única, desitjable i específica que l’ajude a diferenciar-se de la competència.
– Transformar les característiques d’un producte/servei en beneficis.
– Crear titulars que enganxen i animen a continuar llegint.
I en definitiva, a escriure textos que connecten amb l’audiència i impulsen les vendes.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades, tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el divendres 11 de novembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.

Alba Costa va estudiar Periodisme i Comunicació Audiovisual. Ha treballat durant més de 10 anys com a responsable de comunicació en hospitals. Va formar part del gabinet de comunicació del Molt Il·lustre Col·legi de Farmacèutics de València i es va especialitzar en copywriting, marca personal i identitat verbal per ajudar als professionals sanitaris a connectar amb els seus pacients.