(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller ‘Com ser periodista freelance i no morir en l’intent’

05.11.2019

El dissabte 23 de novembre organitzem un taller pràctic, de 8 hores, on descobrir les claus per a fer del periodisme freelance un treball digne i rendible.
El taller tindrà lloc en l’aula seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset en horari de 9:30 a 14:30 hores i de 16 a 19 hores (amb una pausa on dinarem tots/es junts/es).
El dinar es farà al menjador del Rector Peset per un preu de 7 euros.
En el moment de la inscripció cal indicar si us quedareu o no a dinar per poder demanar els tiquets pertinents.

El taller és de 8 hores i les places són limitades.
Cal inscriure-vos enviant un correu a: administracio@unioperiodistes.org.

En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho)i si dinareu al Rector Peset.
El preu del taller és de 20 euros per a membres de la Unió de Periodistes Valencians i de 60 euros per a no associats/des.
Una vegada rebut el vostre correu, si queden places, us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

Imparteix el taller la periodista Marta Gómez-Rodulfo.

Durant el curs es parlarà sobre l’estratègia del periodista freelance, la seua missió i pla d’acció, modes de finançament, valoració econòmica del treball del freelance, tarifes professionals, drets del periodista freelance i situació en l’àmbit legal, entre altres punts interessants i amb una visió dinàmica i pràctica.

PROGRAMA COMPLET