(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Signem un conveni amb ValgrAI per a facilitar la formació especialitzada en IA per a periodistes

28.02.2024

Vicent Ferrer Marco Moreno, president de la Unió de Periodistes Valencians, i Ana Cidad Vila, directora Gerent de ValgrAI.

La Unió de Periodistes Valencians i la Fundació ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence), han signat una aliança estratègica per a potenciar la innovació i el desenvolupament en dos àmbits fonamentals: el periodisme i la intel·ligència artificial.

Vicent Ferrer Marco Moreno, president de la Unió de Periodistes Valencians, i Ana Cidad Vila, directora Gerent de ValgrAI, han signat este conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar la formació especialitzada en IA per a periodistes i promoure la col·laboració en projectes d’avantguarda.

ValgrAI és una fundació sense ànim de lucre de caràcter científic-educatiu, compromesa amb l’impuls del coneixement en intel·ligència artificial i disciplines afins. Sota l’impuls de la Generalitat Valenciana, i en concret, de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, s’erigeix en un referent en la promoció de la recerca i la docència de postgrau en el camp de la intel·ligència artificial, per a això compta amb el suport de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I i Universitat Miguel Hernández).

Este conveni, que pretén ajudar els membres de la Unió a adquirir noves habilitats en intel·ligència artificial, busca desenvolupar accions centrades en l’organització de cursos, programes, seminaris i jornades, així com el desenvolupament de treballs de recerca i estudis en l’àmbit de la intel·ligència artificial. Esta aliança ha de servir per a informar i formar als i les periodistes, fotoperiodistes i comunicadors, de les possibilitats que els ofereix la intel·ligència artificial, com a aliada, per a ser més productius i més competitius en el seu treball diari.

A més, els socis i sòcies de la Unió, rebran un tracte preferencial en les diverses activitats que realitze ValgrAI, així com descomptes, a més de fer-los partícips de l’Artificial Intelligence Innovation Alliance (AIIA).

Curs d’Intel·ligència Artificial per a Creació de Contingut (3a edició)

Ja podeu fer ús dels descomptes en la inscripció en este curs dirigit a persones sense experiència en IA i entusiastes del màrqueting i la comunicació. Ofereix una formació completa en tecnologies de IA generativa, enfocant-se en la generació de text, imatges, vídeos i modelatge 3D.

Este curs en línia de 75 hores, que s’inicia el 12 d’abril, costa 640 € per a membres de la Unió de Periodistes (valorat en 950 €) amb el codi UNIO-CONTENIDO-VALGRAI, i ensenya tècniques avançades de IA per a optimitzar contingut digital i estratègies per a la seua implementació efectiva.
Recomanat per a creadors de contingut i professionals digitals que busquen adquirir habilitats pràctiques en IA aplicades a l’àmbit digital.

MÉS INFORMACIÓ ACÍ