(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs Pòdcast per a periodistes a Castelló

20.03.2024

El termini d’inscripció s’obrirà el divendres 22 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 12, 19, 26 d’abril i 10 de maig una nova edició del curs ‘Pòdcast per a periodistes. Aprén a crear i produir pòdcast’ que impartirà el periodista Xavier Martínez. Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc a Castelló (sala HA0105AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la UJI) en horari de 15 a 20 hores durant les quatre sessions.

Aquest complet curs està dissenyat per a periodistes i estudiantes de Periodisme i Comunicació interessats a aventurar-se en el món del pòdcast. Al llarg del curs, s’aprendran els fonaments de la creació i producció de pòdcasts, des de la concepció de la idea fins a la publicació i promoció del contingut. L’alumnat obtindrà les habilitats necessàries per a contar històries de manera efectiva utilitzant aquest format i explorarà diferents estratègies per a involucrar a l’audiència.

La formació estarà impartida per Xavier Martínez, periodista i membre de la Unió de Periodistes, màster en pòdcast i àudio digital, CEO d’Arkana Media Entertainment, productora especialitzada en podcàsting. Prescriptor de pòdcast a El Temps, Ràdio València-Cadena SER, ha participat en diferents estudis i ponències en l’àmbit universitari al voltant del món del pòdcast.

CONSULTA ACÍ EL PROGRAMA COMPLET

El preu del curs és de 25 euros per a associats/des i alumnat de la UJI i de 125 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des i l’alumnat de la UJI.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el divendres 22 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.