(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Convoquem la V edició de la Beca Fragments

21.05.2024

Enviar propostes, fins al 28 de juny de 2024, al correu electrònic: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians convoca la V edició de la Beca de producció Fragments. L’objecte de la beca és la producció d’un assaig fotogràfic segons els criteris establerts en les bases que adjuntem. En aquesta quinta edició la convocatòria s’obri per a la presentació de propostes entre els dies 22 de maig i 28 de juny de 2024

La Beca de Producció té dos objectius fonamentals: 
• Investigar sobre la realitat contemporània de la Comunitat Valenciana a través de l’assaig fotogràfic. 
• Fomentar la producció qualitativa i la distribució sostenible dels continguts visuals informatius i millorar així l’ús de les imatges en contextos informatius i l’exercici del periodisme gràfic.

El tema triat en aquesta convocatòria és ‘TERRITORI MUTANT. Emergència climàtica i transformació social del paisatge.  Convivència, tensió i fites humanes en el paisatge’. Les propostes hauran de reflexionar, a partir del concepte d’assaig fotogràfic i la possibilitat de múltiples perspectives, al voltant de la petjada de l’ésser humà en el medi ambient, el paisatge i les conseqüències de la seua interacció.

VEREDICTE DE LA CONVOCATÒRIA 
La Unió de Periodistes Valencians triarà la proposta guanyadora d’entre totes les candidatures presentades fins al 28 de juny de 2024 al correu electrònic: administracio@unioperiodistes.org.

El veredicte del jurat es farà públic el 15 de juliol de 2024, data que marca l’inici de la fase de producció. L’autor o autora disposa de sis mesos per a realitzar i produir l’assaig fotogràfic objecte d’aquesta convocatòria. 

BASES COMPLETES V BECA FRAGMENTS EN VALENCIÀ

BASES COMPLETAS V BECA FRAGMENTS EN CASTELLANO