(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller de periodisme mòbil amb pràctica en exteriors

29.05.2024

Per motius de força major, aliens a l’associació, ajornem el curs per a després d’estiu. Comunicarem les noves dates només quadrem agenda amb la professora. 

 

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 14 i 15 de juny el curs ‘Periodisme mòbil amb pràctica en exteriors’ que impartirà Carmela Ríos, periodista amb experiència dilatada en TV que va saltar a les xarxes socials i va transformar la seua manera d’informar, exposant un nou paradigma que per a la comunicació i el periodisme suposen les plataformes digitals.

Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset en horari de 16:30 a 19:30 hores divendres; i de 10 a 14 hores dissabte.

PROGRAMA

Primera sessió:

  • Introducció al periodisme mòbil. Evolució i fonaments. Possibilitats narratives.
  • Fotografia i vídeo. Material.
  • Com preparar una cobertura mòbil. Preparació cobertura al carrer.

Segona sessió:

Pràctica en exteriors. Cobertura guiada d’un esdeveniment o història periodístiques amb dispositius mòbils. Correcció de la pràctica.

El preu del curs és de 10 euros per a associats/des i de 80 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 29 de maig a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.