(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians censura l’intent d’intimidar novament els periodistes el 9 d’Octubre

10.10.2018
València, 10 d’octubre de 2018

La Unió de Periodistes Valencians lamenta i rebutja l’actitud incívica que van patir alguns periodistes i fotoperiodistes durant la cobertura de la manifestació convocada per la Comissió 9 d’Octubre, en la qual van ser insultats i amenaçats per grups de persones relacionades amb l’extrema dreta amb l’objectiu de dificultar el normal exercici de la professió.

Cal recordar que els atacs que estan rebent els professionals de la informació per part d’aquests grups no són nous. La Unió de Periodistes Valencians ja va denunciar les agressions de l’any passat durant el 9 d’Octubre, així com recentment l’assetjament que estava patint un periodista d’À Punt. Aquest context d’intimidació als periodistes i fotoperiodistes suposa una vulneració clara dels drets a la llibertat d’expressió i a una informació lliure i veraç.