(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Las Naves acull la primera edició de l’Internet Freedom Festival de l’1 al 6 de març

15.02.2016
Guillermo Arazo (director de Programación de Las Naves), Manuel Alcaráz (Conseller de Transparencia) , Pepe Borrás (director del IFF) y Sandra Ordóñez (presidenta del IFF). Foto: Biel Aliño

Guillermo Arazo (director de Programación de Las Naves), Manuel Alcaráz (Conseller de Transparencia) , Pepe Borrás (director del IFF) y Sandra Ordóñez (presidenta del IFF). Foto: Biel Aliño

Entre l’1 i el 6 de març de 2016 se celebrarà a Las Naves la primera edició de l’Internet Freedom Festival, successor de Circumvention Tech Festival que va tenir lloc en 2015.
Es tracta de la major trobada mundial d’activistes, programadors, ONGs i associacions relacionades amb la lluita contra la censura en Internet. La cita està organitzada des de Nova York per la Open Technology Found, en col·laboració amb la Open Society Foundation i la Electronic Frontier Foundation.

La Unió de Periodistes Valencians (membre de l’Associació Internacional de Premsa) s’encarrega d’organitzar les activitats paral·leles per a donar difusió a l’esdeveniment. Entre aquestes, destaca la celebració d’una taula redona que enguany abordarà el tema de la transparència i el dret a la intimitat. L’acte se celebrarà el dijous 3 de març, començarà sobre les 18 h i participaran Ignacio Escolar (director de eldiario.es), Malen Aznárez (presidenta de Reporteros sin Fronteras a Espanya), Manuel Alcaraz (conseller de Transparència i Participació) i Renata Àvila, (program manager en We Want Program).

A més, al llarg de la setmana, tindran lloc més de 200 tallers (molts oberts al públic) i sessions pràctiques per a formar a periodistes en seguretat informàtica. En els pròxims dies us anirem informant.

[mk_highlight text=”Descarregar dossier” text_color=”#ffffff” bg_color=”#fea817″ font_family=”none”]

· Registra’t ací

· Informacions relacionades:

VALENCIA PLAZA

EL MUNDO