(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes Valencians condemna i rebutja el seguiment realitzat a la periodista Loreto Ochando de Valencia Plaza  

01.03.2016

La Unió de Periodistes Valencians censura, rebutja i condemna el seguiment personal a què ha estat sotmesa la nostra companya Loreto Ochando, per part de dos assessors del PP.

La periodista va presentar una denúncia al jutjat de Guàrdia de la Ciutat de la Justícia de València contra dos homes no identificats que divendres passat la van fotografiar en la terrassa d’un bar pròxim a la Ciutat de la Justícia. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local s’ha pogut identificar a aquests individus que han resultat ser dos assessors del Partit Popular.
Loreto Ochando, especialitzada en informació de Tribunals, s’encarrega, com molts altres companys, de cobrir als tribunals el cas Imelsa i l’operació Taula.
La Unió de Periodistes Valencians considera una perversió que siguen precisament les persones investigades per la llei els que intenten incomodar, seguir i pressionar una periodista que només fa el seu treball, informar els ciutadans del que ocorre a València i dels greus casos de corrupció que assoleixen la nostra comunitat.
Exigim que s’òbriga una investigació per aclarir els fets i que es depuren responsabilitats. Els periodistes hem de poder fer el nostre treball sense sentir-nos pressionats i molt menys seguits i observats durant la nostra vida privada, nosaltres no som notícia, nosaltres fem la notícia.

Valencia, 1 de març 2016
Comissió Executiva Unió de Periodistes Valencians
#sensperiodistesnohihaperiodisme
#senseperiodismenohihademocràcia