(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Conclusions I Jornada sobre Periodisme i Fiscalitat

31.05.2016

El passat dissabte 28 de maig organitzarem amb Oxfam Intermón la ‘I Jornada de Periodisme i Desigualtat: Justícia Fiscal’.
Aquest esdeveniment va oferir als assistents un interessant debat sobre la importància de la justícia fiscal amb l’objectiu de reduir la bretxa de la desigualtat entre la població, lluitar contra els paradisos fiscals i aconseguir allò que l’article 31 de la nostra Constitució proposa, que ‘tots hem de contribuir a sostenir les despeses públiques segons la nostra capacitat econòmica mitjançant un sistema tributari just’.

A la jornada van intervenir Maria Villanueva, Responsable de Desenvolupament i Justícia Fiscal projecte DEAR – Oxfam Intermón i experta en finançament al desenvolupament. El secretari general de Gestha – Sindicat d’Inspectors d’Hisenda, Jose María Mollinedo i Sergi Pitarch, President de la Unió de Periodistes Valencians i cap de la secció d’Economia de Levante-EMV.

Valencia Plaza i Levante-EMV, presents a la jornada, van publicar posteriorment unes bones conclusions de l’esdeveniment que podeu consultar als següents enllaços.

http://www.valenciaplaza.com/las-familias-son-las-que-soportan-la-presion-fiscal-en-espana

http://www.levante-emv.com/economia/2016/05/29/necesario-mayor-esfuerzo-fiscal-han/1424561.html