(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Perfils seleccionats per a la IV Beca Llegir Premsa als IES

26.07.2016

signatura_IV_BECA_02D’acord amb el conveni subscrit per L’Obra Social “la Caixa” i la Unió de Periodistes Valencians per fomentar la lectura de premsa als IES:

Encetem la IVª Edició del projecte per al curs 2016-2017

Quinze periodistes, associats a la Unió de Periodistes Valencians, i en situació d’atur, impartiran els tallers per fomentar la lectura de la premsa entre els escolars de la Comunitat Valenciana.

La iniciativa parteix del consens entre la Unió de Periodistes Valencians i Obra Social “la Caixa” sobre la importància que el coneixement de l’actualitat té en la formació integral dels futurs universitaris.

Reunit a 25 de juliol el jurat format pels membres de la comissió executiva de la Unió de Periodistes Valencians, els associats que impartiran els tallers del curs 2016-2017 són: Albert Vicent Moreno, Amparo Ferrando Tamarit, Carolina Femenia Iradier, Empar Peiró Benedicto, Fulgencio Torremocha Llinares, Gonzalo Gayo Corbella, José Luis Morales García, José Miguel Calatayud Jiménez, Julia Arroyo Deltoro, Mar Vivó Jiménez, Myriam Imedio González, Natalia Fernández Ramos, Nerea Álvarez Seguin, Sara Serrano Latorre, Silvia López Martín.

Enguany no hi haurà borsa de vacants, ja que només s’han presentat 15 associats/des al projecte i la Comissió Executiva ha decidit ampliar les 14 beques a 15 i que totes les persones que han fet l’esforç de presentar-se al projecte puguen realitzar-ho.

Els periodistes han d’actuar com a dinamitzadors dels grups amb tres objectius: fomentar el coneixement dels mitjans de comunicació, promoure el respecte al pluralisme informatiu i crear consciència sobre la necessitat d’estar informats.

Gràcies a tots els associats/des que ens heu enviat les vostres propostes. 

Comissió Executiva