(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Jaime Millás presenta ‘Escenas de un burgués en la Valencia del Ochocientos’

04.04.2017

Jaime Millás, soci fundador de la Unió de Periodistes Valencians, ens convida el proper dijous 6 d’abril a la presentació del seu nou llibre, ‘Escenas de un burgués en la Valencia del Ochocientos’.

L’acte tindrà lloc a les 19 h en la Llibreria Ramon Llull de València i comptarà amb la participació de Justo Serna.

El periodista Jaime Millás en aquesta microbiografia es calça les botes d’investigador per a endinsar-se en un territori familiar i llunyà. I ho fa com a historiador, per a així sobreviure als seus avantpassats i rastrejar un món ja desaparegut, però del que ens queden documents escrits que permeten descobrir la personalitat i l’entorn social del seu besavi, el poeta i dramaturg Manuel Millás (1845-1914). Amb la tècnica, l’ofici i les arts del prosista, Millás recrea la vida d’aquella València del Vuit-cents en la qual els populars personatges dels sainets escrits pel seu avantpassat van trobar la raó de la seua destinació còmica. Aquell va ser un temps en el qual la ciutat del Túria i els seus veïns més il·lustrats van voler ser protagonistes d’una profunda transformació cultural, econòmica i social.