(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Ramón Olaso presenta “Un diván en la playa”

06.04.2017

El nostre company associat, Ramon Olaso, ens convida a la presentació de la seua novel·la, “Un diván en la playa”, un viatge metafòric (amb la companyia de Pol Milfontes, personatge principal de la història) ple de gruixudes pinzellades de realitat que ens revelen la distorsionada societat on vivim. També fa una crítica contundent sobre el periodisme.

L’acte tindrà lloc el dissabte 8 d’abril a les 19.30 h en la Llibreria d’Almiserà.

Ramon Olaso (València 1968). És llicenciat en Ciències de la Informació, amb més de deu anys d’experiència en periodisme, principalment en televisió (C9TVV).
El 2010 la seua vida s’atura de forma brusca: pateix un vessament cerebral. Afortunadament no li queda cap seqüela, però necessita dos anys per recuperar l’equilibri. En l’actualitat treballa de forma eventual en un centre de discapacitats psíquics.
Ara, mentre finalitza la seua tercera novel·la, vol matricular-se per fer un curs d’ajuda al discapacitat. És feliç i està en pau amb si mateix. Ha oblidat els fantasmes del periodisme.