(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Oferim al programa #AvalemJoves la nostra borsa d’ocupació

09.05.2017

La Unió de Periodistes Valencians posa a la disposició dels ajuntaments, mancomunitats i diputacions, que s’han adherit a l’última convocatòria de #AvalemJoves per a personal qualificat, la seua borsa d’ocupació de periodistes.

La figura del periodista és molt important en l’àmbit local com a eina per fomentar la participació ciutadana. Tot allò que no es comunica, no existeix. Però també una comunicació errònia de la gestió municipal pot desvirtuar molt l’esforç que es fa cada dia en la tasca municipal.

Les noves tecnologies i les xarxes socials ens posen a l’abast eines molt econòmiques que ens permeten un contacte directe amb els veïns. No obstant això, si aquesta comunicació no la porta un professional, moltes vegades els missatges s’adulteren i el que podia ser una oportunitat de comunicació es converteix en una crisi comunicativa.

Canals com una pàgina web, Facebook o Twitter, gestionats per un professional, poden repercutir de manera molt positiva en la gestió de l’ajuntament i en la relació que tinga amb els seus veïns. Comptar amb un periodista que gestione la política comunicativa de l’ajuntament és clau perquè els veïns coneguen de primera mà la informació municipal. A més, també és important per a rebre el feedback de la ciutadania: a través dels nous canals de xarxes socials és molt més fàcil saber quines són les principals preocupacions de la ciutadania i, per tant, atendre-les.

Per tot això, la Unió Periodistes Valencians considera que l’última convocatòria del Servef de subvencions destinades al programa de foment d’ocupació per a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals és una bona oportunitat per dotar de servei de comunicació als ajuntaments. Així, hem posat a la disposició dels ajuntaments, diputacions i mancomunitats la nostra borsa d’ocupació.