(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Presentem l’Agenda d’Expertes Valencianes

29.06.2017

Benvolguts/des associats/des:

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació de l’Agenda d’Expertes Valencianes, fruit del treball desenvolupat per la nostra associada Lorena Escandell, guanyadora de la III Beca Emili Gisbert.

L’acte tindrà lloc el dia 5 de juliol a les 12 h en la Biblioteca de la Dona (C/ Nàquera, 9. València).

L’Agenda d’Expertes és una eina de visibilització de les dones als mitjans de comunicació. Aquest cercador, digital i obert, posa a disposició dels i les professionals de la comunicació una base de dades on hi ha el contacte d’expertes en un ampli ventall de disciplines acadèmiques i camps professionals, perquè puguen comptar amb la seua opinió i comentari expert en els diferents espais informatius.

Per a desenvolupar aquesta eina, la Unió de Periodistes ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Valencià de les Dones així com de les responsables de les unitats d’Igualtat de les universitats valencianes.

Les professionals valencianes que ho desitgen encara poden inscriure’s en aquesta base de dades que esperem siga de gran ajuda als i les professionals de la comunicació del nostre territori: https://agendadexpertes.es/formulari/

Us esperem dimecres vinent!