(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes, en la Junta Directiva de la FAPE

23.04.2018

El passat dissabte 14 d’abril es va celebrar a Salamanca l’Assemblea ordinària de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE) i, també, l’Assemblea extraordinària on s’ha triat la nova Junta Directiva de la Federació.

La candidatura guanyadora ha estat la presentada per l’Asociación de la Prensa de Madrid (APM), que ha guanyat les eleccions amb un 60,7% dels vots emesos, enfront del 33,5% obtingut per l’altra candidatura plantejada per l’Asociación de la Prensa de Málaga.

El treball desenvolupat amb l’ètica i la deontologia, la defensa de la llibertat d’expressió i informació, el suport als i les professionals que exerceixen amb precarietat laboral i la lluita pel reconeixement dels fotoperiodistes dins de la federació, són alguns dels objectius de la nova Junta Directiva de la FAPE, presidida per Nemesio Rodríguez. La Unió de Periodistes Valencians, representada per la presidenta Noa de la Torre, i integrada en la candidatura guanyadora, ocuparà la vicepresidència tercera en la nova Junta Directiva de la FAPE.

SONY DSC