(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs pràctic d’ús de càmera ENG per a reporters

10.02.2023

La inscripció s’obrirà el dimarts 14 de febrer a les 9 hores. Cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 24-25 de febrer i 3-4 de març un taller pràctic per a aprendre a usar la càmera ENG. L’objectiu és preparar l’alumnat per a superar la prova pràctica que hauran de realitzar els i les inscrites en el procés selectiu de Periodista ENG per a À Punt. Les places són limitades.
La inscripció s’obrirà el dimarts 14 de febrer a les 9 hores.

El curs es farà en quatre sessions presencials de 4 hores cadascuna.
Divendres 24 de febrer i 3 de març en horari de 16 a 20 hores.
Dissabtes 25 de febrer i 4 de març en horari de 10 a 14 hores.
El lloc on s’impartirà el taller serà, previsiblement, el Col·legi Major Rector Peset, però us ho confirmarem més endavant.

CONSULTA ACÍ LA PROGRAMACIÓ DEL CURS

Aquesta primera edició és només per a persones associades en aquest moment. El preu del curs és de 50 euros. Si hi haguera gran demanda està contemplat fer una segona i tercera edició els pròxims mesos.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimarts 14 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.