(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Ajornem el curs sobre Blockchain, crypto i transformació digital

10.06.2022

Ajornem el curs a l’últim trimestre de 2022. 

La Unió de Periodistes Valencians organitzarà durant l’últim trimestre de 2022 un taller presencial sobre Blockchain, crypto i transformació digital que impartirà Sergio Velasco d’Exponentia. Us informarem de la nova data i modalitat quan publiquem el calendari de formacions.

L’objectiu d’aquest curs és apropar als i les periodistes aquests nous conceptes que cada vegada apareixen i s’utilitzen més en les informacions lligades a l’economia, l’art i els esports.

PROGRAMA
– Introducció a Blockchain/Crypto
– Bitcoin i Ethereum
– Smart Contracts i aplicacions descentralitzades
– DeFi
– NFTs
– Metavers

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades per poder atendre bé a tot l’alumnat i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el divendres 10 de juny a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.