(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Organitzem un curs online sobre Blockchain, crypto i transformació digital

10.06.2022

El termini d’inscripció s’obrirà el dijous 15 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dimarts 27 de setembre un taller online sobre Blockchain, crypto i transformació digital que impartirà Sergio Velasco d’Exponentia. El taller es realitzarà de 16:30 a 19:30 hores. Les places són limitades.

L’objectiu d’aquest curs és apropar als i les periodistes aquests nous conceptes que cada vegada apareixen i s’utilitzen més en les informacions lligades a l’economia, l’art i els esports.

PROGRAMA
– Introducció a Blockchain/Crypto
– Bitcoin i Ethereum
– Smart Contracts i aplicacions descentralitzades
– DeFi
– NFTs
– Metavers

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades per poder atendre bé a tot l’alumnat i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 15 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.