Versió definitiva de l’Agenda Valenciana de la Comunicació

Ja podeu consultar en la nostra web l’Agenda Valenciana de la Comunicació que la Unió de Periodistes Valencians ha realitzat amb l’objectiu de dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats/des amb l’àmbit de la comunicació.
Una vegada finalitzat el termini de correcció de dades, ja disposeu de la versió modificada i definitiva de l’agenda.
Agraïm a tots/es els canvis i propostes de noves incorporacions que ens heu fet arribar. Som conscients que ens hem deixat alguns mitjans de comunicació d’àmbit local i comarcal fora d’aquesta edició, els inclourem en la segona. 

Si identifiqueu modificacions o propostes d’incorporació per a la següent edició estarem encantats de poder incloure-les. Les heu de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org

Podeu trobar l’Agenda penjada en la pàgina principal de la web i en la secció de Directori de Mitjans.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt