(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Convoquem una beca per a crear l’Agenda Valenciana de la Comunicació

29.01.2018

La Unió de Periodistes Valencians convoca una beca per a l’elaboració de l’Agenda Valenciana de la Comunicació. L’objectiu és dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats amb l’àmbit de la comunicació.

L’Agenda Valenciana de la Comunicació ha d’incloure una relació de contactes dels principals mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana (agències, premsa, ràdio i televisió), així com dels gabinets de premsa de les institucions (Generalitat Valenciana, diputacions, Corts Valencianes, principals ajuntaments, etc.). De la mateixa manera, també hi haurà una llista amb els gabinets de comunicació dels partits polítics amb representació parlamentària, organitzacions empresarials i sindicats més representatius.

En tots els casos, caldrà que aparega una fitxa amb l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic de contacte, així com l’adreça web i el nom i contacte de les persones responsables.

1.- Els requisits per a optar a la beca:

  • Estar associat/da a la Unió de Periodistes Valencians i tindre al dia el pagament de les quotes.
  • La persona triada haurà de tindre disponibilitat per al projecte durant un mes.
  • Es valorarà estar a l’atur o tindre un salari per davall del mínim interprofessional.

2.- Els/les interessats/des a presentar-se a la convocatòria hauran d’enviar, fins al 12 de febrer de 2018 a administracio@unioperiodistes.org la següent documentació:

  • Nom i cognoms.
  • Currículum vitae.
  • Document que acredite estar aturat/da o que mostre que el/la candidat/a cobra un sou inferior al mínim interprofessional.

3.- Jurat: la Comissió Executiva valorarà i estudiarà tots els i les candidats/des dels quals n’escollirà un/a. La resta de candidats/es que es presenten a la beca passaran a formar part d’una borsa de becaris/es. En cas la persona triada trobara ocupació, s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris/es.

4.- Metodologia per a desenvolupar el treball objecte de la beca: el/la candidat/a triat/da treballarà sobre un projecte que ha desenvolupat la Unió de Periodistes Valencians per a crear aquesta Agenda.

5.- Termini per a lliurar el treball final: un mes a partir de la concessió de la beca.

6.- Quantia de la beca: 1.500 euros per a una beca.

7.- La presentació a la convocatòria de la beca suposa l’acceptació total d’aquestes bases.