(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Seminari Economia i Mitjans de Comunicació

26.09.2019

La Unió de Periodistes Valencians organitza amb el Col·legi d’Economistes de València un seminari pràctic, de quatre sessions, dirigit a periodistes de les seccions de política i economia. Aquest seminari es gratuït però cal reservar plaça enviant un email a administracio@unioperiodistes.org.

CARACTERÍSTIQUES

Objectiu
El Seminari Economia i Mitjans de comunicació està dissenyat especialment per a professionals de mitjans de comunicació que cobreixen les notícies de política o economia, amb l’objectiu d’ajudar el periodista a dominar conceptes de l’Economia i traduir els fets econòmics al llenguatge quotidià del públic.

Calendari
Les quatre sessions es desenvoluparan els dilluns 7, 14, 21 i 28 d’octubre de 9 a 11 hores en la seu del Col·legi d’Economistes (C/Martí, 4. València).

Metodologia
Al llarg dels tallers es dedicarà un temps a l’exposició dels punts més conflictius o els que ofereixen més incertesa al nostre col·lectiu, i a continuació un ampli temps de col·loqui per a resoldre els dubtes que plantegen els i les assistents.

Seria interessant que els i les professionals inscrits/es pogueren avançar les qüestions que volen tractar en les diferents sessions. Les podeu enviar també per correu electrònic.

Programa sintètic
Les sessions seran impartides per experts professionals en cadascun dels temes objecte d’estudi i que s’engloben sota els següents títols:
I.- Finançament Autonòmic i Comptes Públics
II.- Tributs estatals, autonòmics i locals
III.- Principals xifres macroeconòmiques
IV.- Economia Financera i Economia Forense

Acreditació
Els alumnes que assistisquen a totes les sessions que componen el Seminari obtindran el diploma que l’acredita.

Matrícula
La matrícula és gratuïta, cal reservar plaça enviant un email a administracio@unioperiodistes.org.