(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Nou conveni de servei d’assessorament jurídic per a associats/des

04.11.2020

Per utilitzar aquest servei jurídic heu de telefonar primer a la Unió de Periodistes i us facilitarem el contacte. Telefoneu al 96 392 09 68.

Haureu d’acreditar la vostra condició d’associats/des a la Unió per poder gaudir d’aquests avantatges.

Benvolguts/des companys/es,
us informem que hem signat un conveni amb Ferrer Abogados Moncada (FAM) per oferir-vos un nou servei d’assessorament jurídic que esperem que us resulte d’utilitat.

Aquest nou acord ofereix un servei d’assessoria i altre de gestió de procediments. El servei d’assessoria consisteix en la resolució de qüestions, dubtes i conflictes amb motiu de qualsevol qüestió jurídica relacionada amb l’activitat periodística. Les consultes d’assessoria es podran resoldre mitjançant reunió personal d’un advocat de FAM amb el consultant o bé, mitjançant l’ús d’algun dels canals telemàtics, rebent resposta fundada per escrit.

El servei d’assessoria no suposarà cap despesa per als i les associades. Per a les qüestions de gestió de procediments, el cost general de cada procediment o tràmit concret tindrà un 20% de descompte respecte de la quantia fixada en la minuta i que us facilitarem en cas que la necessiteu.

A més de l’assessorament i gestió de procediments en temes professionals, FAM també ens ofereix serveis jurídics amb caràcter general, prestació que s’estén als familiars de fins a segon grau de qualsevol associat/da. Tindreu un 20% de descompte en la gestió de procediments tipus dels àmbits civil, penal, laboral i administratiu sancionador. També gaudireu d’un preu amb descompte en el servei d’assessorament d’aquestes qüestions no relacionades amb l’àmbit professional. Els demandants d’aquests serveis hauran d’acreditar la seua condició d’associat a la Unió de Periodistes, o bé familiar de fins a segon grau d’algun associat. 

FAM també ens ofereix un servei de reclamació d’accidents de trànsit quan s’hagen produït danys personals, del qual us podem informar més detalladament en cas que ho necessiteu.

La intenció d’aquest conveni és facilitar-vos un servei integral on a més de resoldre dubtes professionals pugueu també consultar temes jurídics d’àmbit personal amb un preu avantatjós.