Bernat Carrión presenta ‘Sinpiedad’

El nostre company associat, Bernat Carrión, ens convida a la presentació de la seua primera novel·la ‘Sinpiedad‘. L’acte tindrà lloc el dijous 23 de març a les 19.30 h a la Sala Russafa.

Comptarà amb la presència d’Antonio Penadés qui acompanyarà a l’autor en la presentació.

‘Sinpiedad’ és un thriller polític i social que es desenvolupa en l’Espanya posterior al crack de Lehman Brothers i a l’esclat de la bambolla immobiliària. Un grup de polítics i banquers corruptes traça un pla per a enriquir-se mitjançant l’adjudicació de projectes públics a València. Desconeixen l’existència d’un misteriós ermità, fanàtic de la lectura, que des d’un llogaret gallec abandonat se submergirà en l’univers hacker i crearà el portal sinpiedad.org per a oferir als ciutadans una venjança contra imputats en casos de corrupció.

Enhorabona Bernat per aquest debut novel·lístic!

 

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt