(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs d’edició de vídeo amb mòbil

18.11.2020

Inscripcions: administracio@unioperiodistes.org

El termini d’inscripció s’obrirà dijous 19 de novembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places.

La Unió de Periodistes Valencians organitza un taller d’iniciació a la gravació i edició de vídeo amb mòbil els dies 27 i 28 de novembre. El taller es realitzarà de forma presencial en l’Aula seminari del Col·legi Major Rector Peset i serà impartit per la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés.
Cadascú haurà de portar el seu mòbil amb la memòria alliberada per poder treballar amb ell.

Aquest curs es presenta com una guia pràctica per a gravar i editar vídeo amb el mòbil i traure així el màxim profit als nostres continguts vídeo en xarxes socials. L’objectiu és eixir de la formació amb un vídeo creat amb el vostre telèfon.

METODOLOGIA
La primera sessió servirà per a fixar algunes nocions de llenguatge audiovisual, la importància del guió i llançar-se a gravar.

La segona part serà per a gravar i editar amb l’aplicació KINEMASTER, parlarem també d’INSHOT per a IG.

A QUI VA DIRIGIT?
A totes aquelles persones que volen aprendre a traure major rendiment a la seua comunicació online a través del vídeo. Mostrar en vídeo els nostres productes, serveis o marca personal amplifica la seua difusió i marca la diferència.

L’horari de les dues sessions serà el següent:

– Divendres 27 de novembre: de 16 a 20 hores
– Dissabte 28 de novembre: de 9:30 a 13:30 hores

El preu del curs és de 20 euros per associats/des i de 90 euros per a no associats/des. Per motius d’espai, i en compliment de les normes de prevenció i higiene per la pandèmia, les places són molt limitades, per això tindran preferència en la inscripció els associats/des.

El curs quedarà ajornat o suspés en cas que la situació pandèmica no permeta la seua realització.

Important: el període d’inscripció s’obrirà demà dijous 19 de novembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho) i DNI. Una vegada rebut el vostre correu, si queden places, us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

Carolina Sellés
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.