(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Formació en la UOC per a periodistes associats/des

18.11.2020

PROCEDIMENT PER A BENEFICIAR-SE DELS DESCOMPTES:
Per a gaudir d’aquests avantatges, s’ha de fer la matrícula des del web de la UOC i utilitzar el codi UPV10UOC

Més informació ací

Gràcies a l’acord signat entre la UPV i la UOC, els membres de la Unió de Periodistes es poden beneficiar de grans descomptes per a continuar formant-se professionalment en les diferents opcions que ofereix la UOC: graus i màsters, formació de postgrau, cursos d’idiomes, de curta durada i d’accés a la universitat, formació professional i altres cursos professionalitzadors.

Durant els mesos de juny i juliol s’obrin els accessos a una gran majoria de Graus i Màsters Universitaris de la UOC. Cal tindre en compte que algunes titulacions tenen límit de places i en algunes d’aquestes formacions els nostres associats poden gaudir de fins a un 30% de descompte. 

Amb l’obtenció de les claus d’accés es pot, sense cap compromís, consultar tota la informació disponible al Campus, accedir al servei de tutoria, iniciar tràmits diversos i formalitzar la matrícula.

El codi de descompte per als i les associades és: UPV10UOC.  L’ajuda econòmica és d’un 10% durant tota la durada dels ensenyaments. Ajuda que es pot aplicar a qualsevol àrea d’estudi i que pot ser acumulable amb altres descomptes comercials.

Els professionals vinculats a la Unió que es matriculen gaudiran d’un ajut econòmic que es descomptarà del preu de la matrícula. Aquest ajut és d’un 10% que s’aplica durant tota la durada dels ensenyaments fins a la seua superació i sobre la primera matrícula dels crèdits d’aquests ensenyaments, restant excloses les segones i successives matrícules d’un mateix crèdit (repeticions).

Resten exclosos aquells programes de grau, màster universitari i doctorat que s’organitzen de forma conjunta amb altres universitats, quan la UOC no siga la universitat coordinadora de l’esmentat programa conjunt.