(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

La Unió de Periodistes lamenta la generalització dels pools amb l’excusa de la pandèmia

27.11.2020

La Unió de Periodistes Valencians vol denunciar una vegada més que la pandèmia i les restriccions sanitàries s’estan convertint en l’excusa per a limitar el treball de periodistes i, sobretot, de periodistes gràfics en la cobertura d’actes informatius.

Aquesta situació injusta que està generalitzant-se suposa una clara limitació de l’accés a la informació. Per aquest motiu, hem de denunciar les restriccions per al lliurament dels Premis Rei Jaume I, un acte que presidirà la reina Letizia el dilluns 30 de novembre a València i la cobertura del qual serà amb pool. És a dir, els fotoperiodistes i periodistes gràfics no podran accedir a la Llotja -excepte À Punt i Efe- i únicament podran treballar des de l’exterior.

Des de la Unió de Periodistes Valencians entenem que l’actual situació per la pandèmia exigeix el compliment de mesures com la de la distància de seguretat, però exigim que l’adaptació dels actes tinga en compte les necessitats dels professionals de la informació per tal de respectar la pluralitat informativa.

#InformacióElTeuDret
#InformarElNostreDret