(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concessió VII Beca Emili Gisbert d’Investigació Periodística

18.03.2021

Reunits a València, el 12 de març de 2021, el jurat format pels membres de la Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians ha concedit la setena beca d’investigació periodística Emili Gisbert a l’associada:

NATALIA PONCE FORNES

La resta de candidats/es que s’han presentat a la beca Emili Gisbert passen a formar part d’una borsa de becaris. En cas que la persona triada no poguera realitzar el treball, s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris. L’ordre de la borsa és el següent: 1a Yolanda Llamas, 2a Ana Bellido, 3r Lluís Pérez, 4a María Bonillo i Sara Calvo, 5é David Hurtado, 6a Patricia Membrives.

Proposta i objectiu 2021:
La Unió de Periodistes Valencians convoca la VII edició de la beca Emili Gisbert amb l’objectiu de realitzar un estudi de la situació de crisi que afecta el sector de la comunicació des de 2017 fins a desembre 2020.

La Unió de Periodistes Valencians presentà en 2016 l’informe ‘Crisi al sector de periodistes i periodistes gràfics a la Comunitat Valenciana (2007-2016)’, un rigorós treball de recerca i investigació que mostrava xifres molt clarificadores de l’estat de salut de la professió pel que feia a llocs de treball destruïts, baixes incentivades, prejubilacions, precarietat laboral, disminució en la qualitat dels continguts, ajust de salaris o disminució dels mateixos amb major càrrega de treball. Cinc anys després d’aquest informe, i amb el que la pandèmia ha suposat per a la professió, volem actualitzar aquesta investigació amb dades que mostren el que ha ocorregut des de 2017 fins a desembre 2020.