(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

II Taller d’Instagram

22.06.2021

Places esgotades. Obrim llista d’espera per si algun company/a inscrit/a no el poguera realitzar. Per inscriure-vos en la llista d’espera cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

El curs consta de 8 hores dividides en dues sessions presencials.

DATES: divendres 22 d’octubre de 16 a 20 hores i dissabte 23 d’octubre de 10 a 14 h.
LLOC: Col·legi Major Rector Peset (València). Aula Seminari 1
PREU: 20 euros associats/des, 80 euros no associats/des.

PLACES: el taller té un màxim de 12 places que s’atorgaran per ordre d’inscripció. El taller no es realitzarà si no hi ha un mínim de 6 alumnes. En cas de no realitzar el curs es tornaran els diners a les persones inscrites. Si alguna persona paga el taller i no pot assistir li tornarem els diners sempre que hi haja altra persona que puga cobrir eixa plaça. Tenen preferència els i les associades, davant dels no associats i de les persones que ja realitzaren la primera edició.

Important: el període d’inscripció s’obrirà el dimarts 5 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho), telèfon i nom del compte d’Instagram. Una vegada rebut el vostre correu, si queden places, us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

OBJECTIU
Optimitzar la gestió del nostre compte d’Instagram perquè ens ajude a aconseguir les nostres metes.

MÈTODE
El taller s’adapta a qualsevol nivell de coneixement sobre aquesta xarxa social. Es treballarà sobre exemples reals a partir dels comptes del professor i de l’alumnat. No cal portar cap material al taller, a més d’un suport per prendre apunts si així ho considereu.

CONTINGUTS
· Què ens pot aportar Instagram. Avantatges i oportunitats.
· El maleït algorisme. Conéixer-ho és voler-ho.
· Consideracions generals. Definició d’objectius i metes.
· Crear una fidel i cuidada comunitat de seguidors.
· Estrényer llaços i crear aliances.
· Traure-li partit a Instagram.
· Estratègies de posicionament.
· Metodologia de treball. Eines de mesurament i automatització. Com fer-ho més fàcil.
· Consells personalitzats sobre els comptes de l’alumnat.

PROFESSOR
Pollobarba. Madrid, 1976. Fotògraf llicenciat en Publicitat, vaig cursar el Màster Internacional de Fotografia d’EFTI, del qual ara sóc professor. Community Manager de diverses entitats fotogràfiques nacionals. He sigut ponent en xarrades i conferències (Casa de Fieras de Madrid, Imaginaria, CFC Bilbao), participat en taules redones (PHotoEspaña, Efti), impartit tallers de xarxes socials per a fotògrafs en diverses escoles de Madrid (Efti, Lens, MADPHOTO, TAI), Barcelona (ArteSants), València (Revelar-te, efedePHoto), Castelló (Aula Foto Cine Lledó), Bilbao, Vitòria (FotoArte), Màlaga (Apertura) i participat en festivals de fotografia (PhotoAlicante, Imaginaria Castelló, Veintinueve Tretze, Revela’t).