(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller Mediàtic guanya el concurs per a produir un documental amb motiu del 40 aniversari dels Premis Llibertat d’Expressió 

30.07.2021

Els membres de la comissió avaluadora del concurs convocat per la Unió de Periodistes per a produir i realitzar un documental amb motiu dels 40 anys dels Premis Llibertat d’Expressió, han triat per unanimitat la proposta de l’empresa Taller Mediàtic en presentar la millor oferta econòmica, el projecte transmèdia més complet i plantejar el relat audiovisual més adequat al concepte narratiu objecte del documental. També han destacat la mirada cap al futur i la perspectiva de gènere inclosa en la proposta de guió.

L’oferta presentada per Info TV ha estat l’altra finalista, destacant pel guió presentat i la gran experiència de l’equip.

La comissió destaca l’alta qualitat de totes les propostes rebudes i agraeix el gran interés demostrat en aquest concurs.