(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs d’streaming. Introducció a Twitch i YouTube Live

30.09.2021

El període d’inscripció s’obrirà el dijous 7 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

El curs consta d’11 hores dividides en cinc sessions, quatre online i una presencial.

DATES: dimecres 20 i 27 d’octubre i 3 i 10 de novembre de 16 a 18 h (online); i dissabte 13 de novembre de 10 a 13 h serà la sessió presencial.
LLOC: Col·legi Major Rector Peset (València). Aula Seminari 1
PREU: 25 euros associats/des, 100 euros no associats/des.

PLACES: el taller té un màxim de 10 places que s’atorgaran per ordre d’inscripció. En cas de no realitzar el curs es tornaran els diners a les persones inscrites. Si alguna persona paga el taller i no pot assistir li tornarem els diners sempre que hi haja altra persona que puga cobrir eixa plaça. Tenen preferència els i les associades.

Important: el període d’inscripció s’obrirà el dijous 7 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho) i telèfon. Una vegada rebut el vostre correu, si queden places, us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

CONTINGUTS
El curs es compon de cinc blocs o sessions organitzades de manera progressiva per entendre les dos plataformes de creació de contingut en directe: Twitch i YouTube Live.
Cada sessió tindrà una activitat pràctica perquè les i els alumnes puguen posar en pràctica el contingut aprés cada setmana.
Els quatre primers blocs seran en línia des del discord propi i l’última sessió serà presencial per tal de practicar tot l’aprés en el curs.
Els alumnes necessitaran:
– Ordinador amb accés a internet.
– Cascos amb micro, si és possible.
– Material per a prendre apunts.

PROGRAMA COMPLET DE CONTINGUTS PER BLOCS

PROFESSORA
Susana Pérez, Simmer Valenciana. Benicarló, 1990.
Susana és la creadora de la comunitat i CM de SimsAddictes i Territori Gamer. És redactora de la revista gamer 3Dnassos i ha col·laborat amb Ludica TV. És membre de la gestió de la comunitat de Xboxers Catalans i de la comunitat catalana de World of Warcraft i en la de creadors de contingut en català: Creadors TV com a cap del grup de Comunicació. Ha participat en programes de ràdio sobre videojocs com Generació Digital, Plis Play Apunt i sobre Twitch en Pròxima Parada d’À Punt. Ha participat en tertúlies sobre videojocs dins de la programació de l’Indie Dev Day de Xtralife i el podcast 5 minuts més de Gaming CAT. Ha col·laborat amb la GVA Educació amb un projecte educatiu de Minecraft, col·laboracions sobre Twitch amb GVA IVAJ i en estos moments amb Plataforma per la llengua i Acicom. Actualment al seu canal de Twitch realitza programes de debat i anàlisi de videojocs i gameplays, entrevistes i programes de cultura valenciana.