(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concentració i manifest contra els assassinats de periodistes a Palestina

16.11.2023

Per adherir-vos al manifest, envieu un correu a: administracio@unioperiodistes.org
Indiqueu en el correu el nom de l’entitat que signa o en cas de ser persones individuals simplement el vostre nom i cognoms.
Us podreu adherir fins al dilluns 20 de novembre a les 12 hores.

Imatge: Mahmud HAMS / AFP

La Unió de Periodistes convoca una concentració davant els assassinats de periodistes i la situació crítica que estan patint els treballadors dels mitjans de comunicació que cobreixen el conflicte en la Franja de Gaza, els territoris ocupats de Cisjordània i Israel.

Dia de la concentració: 21 de novembre de 2023
Hora: 10.30 hores
Lloc: Plaça Forn de Sant Nicolau, 6 (en la porta de la nostra seu)

Companys i companyes periodistes us esperem a tots/es el pròxim dia 21 de novembre a les 10:30 hores en la concentració que realitzarem davant la nostra seuper a exigir a l’exèrcit israelià que garantisca la seguretat dels periodistes que estan treballant a la Franja de Gaza i que permeta l’entrada de la premsa internacional, respectant així el dret a la informació i complint amb la legislació internacional de la qual Israel és signant des de 1951.

Exigim també la fi de la censura i la desinformació organitzada i exhortem els responsables dels mitjans de comunicació espanyols a garantir una cobertura del conflicte digna i rigorosa; amb veus plurals i expertes; sense sensacionalismes; respectuosa i compromesa amb els drets humans, especialment els dels menors; que combata la islamofòbia i l’antisemitisme, s’allunye del discurs de l’odi i les faules, i garantisca informació veraç sobre el context i la història del conflicte.

El lema de la concentració serà: ‘#StopKilling Journalists‘, durant l’acte llegirem el manifest que us adjuntem (valencià i castellà) i que us convidem a signar com a entitat o a títol individual.

Per adherir-vos al manifest, envieu un correu a: administracio@unioperiodistes.org
Indiqueu en el correu el nom de l’entitat que signa o en cas de ser persones individuals simplement el vostre nom i cognoms.
Us podreu adherir fins al dilluns 20 de novembre a les 12 hores.

El 21 de novembre afegirem al manifest el llistat d’entitats i persones i el publicarem actualitzat en la nostra web.

Les dades facilitades en el correu electrònic seran tractades per UPV per a gestionar la publicació del manifest a la web amb els firmants d’aquest. La legitimació per al tractament es basa en la voluntat manifestada a UPV de constar com a signat del nomenat manifest. Les dades es conservaran durant el temps que estiga publicat el manifest a la web.Drets: Podràs accedir, rectificar i suprimir les dades facilitades, així com exercir altres drets, tal com s’explica en la informació addicional que podràs veure en la web. També podràs dirigir-te amb una fotocòpia del teu DNI a l’adreça indicada.

Us esperem a tots/es el dia 21 en la seu.